99,9%

New York Blog. New York je velké, špinavé, luxusní město, kde potkáte nejrozmanitější vzorek lidí na celém světě. New Yorčani jsou velmi přítelští, vzdělaní a sebevědomí lidé.

Dneska je třetí den večer, co jsem v New Yorku, nebo zrovna spíš v New Jersey. Třetí den byl ve znamení relaxu.

New York je na rovnoběce asi jako Řím a počasí je tu asi taky takové. Zrovna dneska (17. srpna) 33°C. Je tu pěkně horko. Nejdříve jsem doslova nesnášel, když jsem šel ve 33 stupních po Manhattanu a pak do obchodu, který byl vychlazený jak frapé. Teď už to miluju, miluju ty změny teploty. Mám pocit, že i můj imunitní systém to ocení. Vážně.

Ráno jsme tedy s Davidem, Katkou a malým vyrazili autem k moři do města Manesquan. Dálnice klasicky 8 pruhů v každém směru úplně zacpaná. Nakonec jsme dorazili. Nádherná písečná pláž, nádherné chill out město.

Učil jsem se sjíždět vlny na boogie boardu, to je takový surf pro začátečníky, co přinesl David. Asi čtyřikrát jsem se krásně svezl na vlně. Pak jsme šli šnorchlovat k takové skalce, kde je i sto let starý vrak, ale všude byly malinké medůzy. Nežahaly, ale bylo to jako plavat v aloe vera, tak jsme se vrátili. Koupil jsem si vanilkový sheak, prodavačka se mě ptala odkud jsem, že mám divný přízvuk Typovala Německo, Francii, Švédsko… samá voda.

Pěkně vykoupaní jsem jeli do shopping mallu Menlo Park. Prodávají tam všechny značky jako na Manhattnu, ale ještě levněji. Nakoupil jsem si trička v Abercrombie & Fitch, Hollister a Nautika za pár dolarů, fakt nádhera. Do sbírky mi ještě schází Ralph Lauren a Tomy Hilfiger. Katka mě zítra vezme do obchoďáků Marshall’s a TG Maxx. Pak bude moje sbírka úplná.

Zrovna jsem povečeřel a chystám se spát. Je to poslední noc u Davida. Teď se přesunu do Brooklinu do hostelu, který jsem si zamluvil. Končí pohoda a začne hell v New Yorku :)

Kdo chcete pohled z New Yorku, pošlete mi na email vpapousek(zavináč)email.cz svpoji adresu:) (už tam nejsem, takže už nemůžu posílat)



Pondělí, Srpen 17th, 2009, 3.08 v kategorii New York


1 komentář k “3. den”

  1. | 22.9.2012 v 17:30 | Na to video se těšedm protože se snažedm naše přemluvit/už asi rok ?XD ale je1 se nevzde1m D/ abych si mohla oabivrt hlavu a neředct jim o tom a oabivrt si ji nejsem sebevrah D Takže když bych se dozvěděla fakta ktere1 by mi pomola tak budu asi nejšťastnějšed na světě XD Jinak se kouke1m že je hodně lided nemocnfdch D Včetně mě XD NO brzo se uzdrav!^^~ Ps:To video se ti moc povedlo! A strašně se mi ledbed tve9 nove9 vlasy!*o*

    Alessandra

Vložit komentář